BORG-certificaat

Wat je moet weten
Multi-site Borg-E gecertificeerd
Opslag via cloud
24/7 servicedesk
Unica Smart Security is als beveiligingsbedrijf BORG-gecertificeerd. Een belangrijk keurmerk bedoeld om de kwaliteit en betrouwbaarheid van beveiligingsdiensten te waarborgen. Je kunt als klant dus vertrouwen op onze producten en diensten. Het levert je mogelijk ook nog eens financieel voordeel op.
Snel naar

Wat is het BORG-certificaat?

BORG staat voor ‘Beveiligingsorganisatie voor de Regeling van Beveiligingsbedrijven' en wordt beheerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Het certificaat geeft aan dat een beveiligingsbedrijf voldoet aan specifieke normen en eisen op het gebied van ontwerp, installatie, onderhoud en beheer van beveiligingssystemen, zoals inbraakalarmen, toegangscontrole en camerabewaking.

Het BORG-certificaat kent twee niveaus:

  • BORG-B is voor Bouwkundig gecertificeerde bedrijven;
  • BORG-E is voor elektronisch gecertificeerde bedrijven.

Waarom voldoen wij aan het BORG-certificaat?

Om aan het BORG-certificaat te voldoen, is de vakbekwaamheid van ons personeel, de kwaliteit en het onderhoud van onze installaties en onze manier van werken getoetst. Wij worden ieder jaar getoetst door KIWA.

Waarom BORG-certificering relevant is voor je organisatie

  • Betrouwbaarheid en kwaliteit: Het BORG-certificaat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Het laat zien dat een beveiligingsbedrijf aan specifieke normen en eisen voldoet.
  • Professioneel advies en expertise: Dankzij een BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf ben je verzekerd van professionele beveiligingsmaatregelen en deskundig advies.
  • Verlaagde verzekeringspremies: Veel verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen op premies voor panden beveiligd door een BORG-gecertificeerd bedrijf.
  • Gemoedsrust: Werken met een BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf biedt gemoedsrust, wetende dat je werkt met een erkend deskundige partner.

Unica als betrouwbare partner
Altijd een professioneel aanspreekpunt
Landelijke dekking, altijd een Unica vestiging in de buurt
Vandaag een probleem, morgen de oplossing
Altijd bereikbaar via onze 24/7 servicedesk
Kennis van zaken
Smart Security
Meer informatie

Begrippenlijst

No items found.
Twijfel jij over beveiliging?

Vraag eenvoudig een kennismakingsgesprek aan met een expert uit jouw regio

Volledig vrijblijvend
Op onze website plaatsen we cookies en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat jij relevante informatie te zien krijgt. Lees meer over onze cookies.