Smart Security

Slimme beveiliging op maat
Slimme beveiliging
Opslag via cloud
24/7 servicedesk
Elk pand heeft een unieke combinatie van kenmerken, risicofactoren en beveiligingsdoelen. Daarom is een op maat gemaakt, slim én betaalbaar beveiligingssysteem belangrijk. Wij leveren schaalbare beveiligingssystemen aan het midden- en kleinbedrijf.
Snel naar

Camerabeveiliging (CCTV)

CCTV (Closed-Circuit Television) is een belangrijk onderdeel van een beveiligingssysteem op maat. Met CCTV is het mogelijk je gebouw te bewaken door middel van videobewaking. Het kan helpen bij het opsporen van inbraakpogingen, diefstal of andere verdachte activiteiten. Door strategisch geplaatste camera's en geavanceerde video technologieën kan CCTV een krachtig hulpmiddel zijn om een pand te beveiligen en bewijsmateriaal vast te leggen. Bovendien zorgen we voor een veilige opslag van beeldmateriaal in de cloud.

Onze technologieën zijn speciaal ontworpen om risicogevoelige locaties te monitoren, detecteren, observeren, herkennen, identificeren en inspecteren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid van een in-company observationroom, bemand door gecertificeerde centralisten. Zij houden de camerabeelden nauwlettend in de gaten en kunnen direct reageren op verdachte situaties.

Met behulp van geavanceerde AI-technologieën analyseren en interpreteren we de camerabeelden automatisch. Dit stelt ons in staat om verdachte patronen en afwijkend gedrag snel te herkennen. Onze beveiligingssystemen bieden daardoor een snelle en effectieve beveiligingsrespons.

Op deze manier bieden we een complete beveiligingsoplossing die perfect is afgestemd op jouw specifieke behoeften en eisen.

Inbraakbeveiliging

Naast CCTV is slimme inbraakbeveiliging een ander cruciaal onderdeel van ons op maat gemaakte beveiligingssysteem. Dit omvat geavanceerde inbraakalarmsystemen, bewegingssensoren, glasbreuksensoren en deur-/raamcontacten. Deze componenten zijn ontworpen om potentiële inbraakpogingen te detecteren en te signaleren, waardoor ongeautoriseerde toegang tot het pand tot een minimum te beperken. Bij een detectie wordt direct een alarmsignaal geactiveerd, dat eigenaren of beveiligingsdiensten waarschuwt.

We streven naar vroegtijdige detectie van mogelijke inbraakpogingen. Naast de installatie van deze slimme inbraakbeveiliging zorgen we voor duurzame remote monitoring en het onderhoud en beheer van het beveiligingssysteem. In samenwerking met onze partners bieden we meldkamer- en bewakingsdiensten aan. Daarnaast zijn we trots op onze certificering als multi-site BORG-E Technisch Beveiligingsbedrijf, wat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Unica als betrouwbare partner
Altijd up-to-date
Altijd inzicht in verbruik
24/7 servicedesk

Ontdek de regelgeving
Regelegeving voor BORG-certificaat
Meer informatie

Toegangscontrole

Toegangscontrole is een cruciaal aspect van een op maat gemaakt beveiligingssysteem, vooral voor bedrijven en organisaties met gecontroleerde toegang tot verschillende gebieden. Dit omvat het gebruik van identificatiemiddelen zoals toegangskaarten, codes of biometrische kenmerken om de toegang tot specifieke ruimtes te beperken. Hierdoor kan je de controle behouden over wie het pand mag betreden en op welke tijdstippen.

Bij ons beveiligingssysteem streven we naar een perfecte balans tussen gastvrijheid en veiligheid. Met functies zoals mobile access kunnen geautoriseerde personen op een handige en efficiënte manier toegang krijgen tot de juiste ruimtes. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie van je toegangscontrole, maar draagt ook bij aan de gezondheid van je gebouw. Door data gedreven inzichten kunnen we bepalen wie toegang heeft tot bepaalde ruimtes en hoe gebeurtenissen worden gemonitord.

Intercomsystemen

Intercomsystemen vormen een integraal onderdeel van een op maat gemaakt beveiligingssysteem, met name voor woningen, appartementencomplexen of bedrijfspanden met meerdere ingangen. Intercomsystemen bieden communicatie en identificatie voordat toegang wordt verleend. Ze stellen de bewoners of medewerkers in staat om te communiceren met bezoekers voordat ze toegang verlenen, waardoor ongeautoriseerde personen worden geweerd en de veiligheid wordt verhoogd.

Beveiligingssystemen op maat

Een beveiligingssysteem op maat is van cruciaal belang omdat het zorgt voor een optimale beveiliging op basis van de specifieke behoeften van de klant. Door het integreren van CCTV, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en intercomsystemen, kan een op maat gemaakt systeem een gelaagde beveiligingsaanpak bieden die zorgt voor een effectieve beveiliging en gemoedsrust voor de klant.

Begrippenlijst

No items found.
Twijfel jij over beveiliging?

Vraag eenvoudig een kennismakingsgesprek aan met een expert uit jouw regio

Volledig vrijblijvend
Op onze website plaatsen we cookies en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat jij relevante informatie te zien krijgt. Lees meer over onze cookies.